sklápění zrcátek
sklápění zrcátek
Zdravím, předem se omlouvám, jestli zakládám duplicitní téma. Zajímalo by mě, jestli jde na Astru nechat dodělat automatické sklápění zrcátek? Celkem by se mi to hodilo, protože jsem během posledního půlroku kupoval už druhé zrcátko 

Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: sklápění zrcátek
nevim jestli automaticke sklapeni jde dodelat ale sklapet mechanicky urcite jdou...
Opel Astra OPC
Omlouvám se za OT, ale můžu se zeptat co stojí takové zrcátko v elektrice? Máme do domu poměrně malý vrata a druhá garáž byla tak akorát na Corsu, .. Astra se tam vejde tak tak
Urcite jde dodelat RomanK to ma, taky bych to ocenil protoze sklapim minimalne 2x denne 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
První na vrakáči za 1400 + 4 piva známému za montáž. Druhé tuším něco málo přes 3000 + lakování + 4 piva + 1kg jitrnicOndra píše:Omlouvám se za OT, ale můžu se zeptat co stojí takové zrcátko v elektrice? Máme do domu poměrně malý vrata a druhá garáž byla tak akorát na Corsu, .. Astra se tam vejde tak tak

Ak by sa nahodou nepodarilo u Romana a ani na vrakaci, tak: http://www.courtenaysport.co.uk/index.p ... ductId=589 - s Courtenay sport mam iba dobre skusenosti
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Díky! to je přesně ono co jsem myslel !CandyX píše:Ak by sa nahodou nepodarilo u Romana a ani na vrakaci, tak: http://www.courtenaysport.co.uk/index.p ... ductId=589 - s Courtenay sport mam iba dobre skusenosti
Taky se teď tluču do hlavy, že jsme si tam ty el. sklopný zrcátka taky nedali. Zklápím tak 2x denně a ty tuším 2 tisíce, co za to chtěli, by se vyplatily.
Da se to nekde koupit v CR? A cim se to zapina - vypina? z toho obrazku to neni zrejme.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V strede kruhoveho ovladaca zrkadiel je tlacitko na sklopenie/vyklopenie spätakov.milosh píše:Cim se to zapina - vypina? z toho obrazku to neni zrejme.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts