Plechové disky, ..
- Reklama
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plechové disky, ..
Zdravim,
Tak by som chcel vidiet tuhost tychto plechacov ... Len aby sa nestalo ze pri prvej vacsej jame sa deformuju - a mozes ich zahodit ...
M.
Tak by som chcel vidiet tuhost tychto plechacov ... Len aby sa nestalo ze pri prvej vacsej jame sa deformuju - a mozes ich zahodit ...
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

Jsi byl v Renocaru, že jo?
Jinak s tuhostí si myslím, že to bude nic moc. Ale chtělo by to spíš zkušenost uživatele.

Jinak s tuhostí si myslím, že to bude nic moc. Ale chtělo by to spíš zkušenost uživatele.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Byl, .. než mi vypsal týpek papíry tak jsem si to tam prošel. Tohle mě zaujaloRomanK píše:Jsi byl v Renocaru, že jo?![]()

Vzhledem k tomu, že je používají už od nějakýho roku 2007, má je Insignia i nová Astra a nikdy v žádném testu sem o nějakém negativu nečet ani jednu výtku, tak bych se toho fakt nebál
Naopak mě to přijde jako super nápad: levnější než alu, vypadá to na 1. pohled k nerozeznání a ještě při případným poškození stačí jen vyměnit poklici...

Já je mám na zimu už dva roky a úplně bez problémů. Ty ramena jsou dělaný ze silného plechu a ještě prolisovaného, takže v pohodě.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
Já tyto plecháče mám, pokud to jsou ty originál Opel. Jsou úplně v pohodě. Jsou opravdu k nerozezznání od alu, dokoce i v pneuservisu si nejdříve mysleli, že to jsou alu, až když je sundali, byli překvapení.
Ja je take mam a naprosta pohoda.... Hlavne je spravne zavadejici, ze se vejdou presne pod origo poklice a vypada to jako alu disky.... Navic ja mam vpoklice pod srouby, takze ani nejdou sundat bez sundani kola...
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....