barva lišty v masce

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
emvee

barva lišty v masce

Příspěvek od emvee »

Jak je to s barvou lišty v masce (té co vede od jednoho světla přes znak OPEL ke druhému světlu :D )?

Většina aster ji má stříbrnou, na mojí je v barvě karoserie (šedá metalíza, a mimochodem se mi to asi i líbí víc než ta stříbrná).

Podle ofiko CZ ceníku na opel.cz se v barvě karoserie dává jen do OPC a to opravdu nemám :mrgreen: . Nevíte, jestli to bylo u dřívějších modelů (mám r.v. 2006) nebo v Německu jinak?

Díky.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
Reklama

machy

Re: barva lišty v masce

Příspěvek od machy »

Myslim, ze se stribrny listy davali standardne do Aster az po faceliftu, prednim byli v barve karoserie. :) Je to tak? :roll:
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

ja mam pred facelift a mam stříbrnou.spíš si myslim ze je to o výbavě.chces nebo Nechces .protoze kdyz je stříbrná maska tak jsou stříbrný listy pod okýnkama a lyžiny.si teda myslim ja. :roll:
lopuch

Příspěvek od lopuch »

Ja mam chromovanou listu nad predni maskou. Zrejme to dostavaly pouze vyssi stupne vybavy. Nizsi stupne vybavy mely bud cernou nebo v barve vozu.. Ma dedukce rozdilu..
ASTRA H caravan 1.7CDTI

Oblíbené: http://www.skiparkcervenavoda.cz, http://www.snehoveradlice.eu, http://www.usporanafty.cz
swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel »

Tie najslabsie vybavy, co som si vsimol, maju listu masky vo farbe auta...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord »

swabel píše:Tie najslabsie vybavy, co som si vsimol, maju listu masky vo farbe auta...
tak to mám asi nejslabsi vybavu :D
už není
Vladdo

Příspěvek od Vladdo »

v dobe ked sme my kupovali astru to platilo takto::zakladna vybava Essentia,a Njoy mali listu v predu vo farbe karoserie.Elegance a Cosmo mali chromovu,a vybava Sport mala vo farbe karoserii. toto platilo pre rok 2004,isto aj 2005,mozno 2006.Samo ze sa chromova lista v predu dala "prikupit" k nizsim vybavam ;)
Ako to je po FL to uz nesledujem :)
Astra H, 1.7 CDTi
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ja mam elegance a chrom, ale priznam se ze jsem jeste nevidel stribrny hacko co by melo listu v laku :ugeek:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
emvee

Příspěvek od emvee »

Vladdo píše:v dobe ked sme my kupovali astru to platilo takto::zakladna vybava Essentia,a Njoy mali listu v predu vo farbe karoserie.Elegance a Cosmo mali chromovu,a vybava Sport mala vo farbe karoserii. toto platilo pre rok 2004,isto aj 2005,mozno 2006.Samo ze sa chromova lista v predu dala "prikupit" k nizsim vybavam ;)
Ako to je po FL to uz nesledujem :)
To by sedělo, co jsem koukal tak mám asi +- výbavu Enjoy, i když to auto je dovezený z Německa a tam nevím, jestli ty výbavy nemají/neměli pojmenovaný jinak než u nás...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

před rokem jsem kupoval astru gtc essentia a vepredu mam normalni chromovou listu....
Opel Astra OPC
Odpovědět