AUX vstup
Když tam je vstup napravo od ručky, umí ho. Když tam není, je nějaká šance ho tam dodělat
Suhlas s Filipom ... dnes som si zo zvedavosti prelustroval jedneho Superba,mimochodom tiez predaneho v Spanielsku (2005),na budikoch nieco cez 166 tkm,tiez top stav,vypucovany motor a blabla ... a v historii zaznam z polovice roku 2011 a stav 336 tkm.Thom píše:je o 10tis levnější, ale první co mě upoutalo na fotkách je mnohem lépe vypadající prostor pod kapotou...
Ano bezny podvod,ale ludia aj tak take auta kupia lebo je to zakon trhu - dopyt a ponukaThom píše:tak s tím superbem je to pořádný podvod, žel běžný... a v jaké historii byl ten záznam? v servisce snad ne, tak hloupí nebudou... ses dostal k záznamům servisu nebo jak?
mě je 21 a mám 2 kombíka a to s ním taky jezdím sám. Malé auta já osobně rád nemám,proto jsem volil toto autoThom píše:
taky je pravda že nemám rodinu ani v dohlednu, takže si říkám že kombi je asi zbytečné a mohl bych konečně zas mít kratší auto a "hezčí" auto....
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |