Silver, dnes som ta videl pred NR, isiel si smerom na TO, auto riadila nejaka slecna s hrdzavymi vlasmi, musim ale povedat ze som si vsimol len TO znacku, ale asi si jediny s tymi polepmi .... ale tak ako sa mi to nepaci na tej kapote na fotkach, tak je to v reale popitchi good .... skoro som zabudol riadit .... super kara musim povedat. Tomas
zdravim ta tomas,dakujem za pochvalu,to majitela potesi ..inak za volantom nebola zenska rysava hahaha,to som bol ja,ak si videl teda mna,kde ze to bolo presne?
mato
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Silverku ahoj tak jak to vypada s hudbou a vubec co Henrietka, slouzi a dela radost? Nazivo to samosebou musi vypadat uplne jinak nez na fotkach, presne jak pise Tomino vyse,.. neco noveho?
Nazdar Silver ....
Bolo to presne medzi NR a Drazovcami, je to asi 200m pred kruhovym objazdom pri Priem. parku, ak ides smer NR-TO, byva tam casto husta hmla, vola sa to tam Pod Lupkou, je to mierny zjazd , je tam zastavka MHD po obidvoch stranach .... uh, este ze som pochvalil krasu Henriety namiesto " vodicky " .... fakt som tam videl babu ..... nic v zlom, mam zenu a dieta
neodolal som..nemecke dezent v 16tkach za lukrativnu cenu..nie je to to prave orechove ale budis teda ..prasce som pretrel na cerveno kedze strieborna sa stracala
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007