Pojdme v Usti nad jedno oroseny :)
Re: Pojdme v Usti nad jedno oroseny :)
Ahoj, to musíš říct trochu do předu, nechodím jsem tak často!!!
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jako Apikkk bych to potřeboval vědět nějaký den dřív....
na zítra už mám program.

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Zítra mám bohůžel taky nedobrovolný program, kvuli volbám mám noční...musejí se prý hlídat volební místnosti...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Ale já to psal včera na dnešek, ne na zítra. Ale je mi jasný, že to bylo honem honem, příště zkusím dát vědět dřív
.
Ta moje mi totiž včera oznámila, že má ve středu babinec, tak jsem chtěl využít příležitosti
.
Nevadí, udělal jsem spoustu užitečný práce ve sklepě, buduju si tam dílničku a otevřel jsem si k tomu lahvoně

Ta moje mi totiž včera oznámila, že má ve středu babinec, tak jsem chtěl využít příležitosti

Nevadí, udělal jsem spoustu užitečný práce ve sklepě, buduju si tam dílničku a otevřel jsem si k tomu lahvoně

Az bude lepsi situace (a doufam ze nekdy bude), tak za vama kluci taky prijedu (bohuzel asi budu muset sockou, abych si mohl poradne prolejt hrdlo bierem
) a konecne ochutnam nocni UL zivot. Zatim ho znam jen pres den 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No super, good message 

Ted u vas otevreli tuhle zalezitost: http://www.pivovarnarychte.cz/cz/hlavni-stranka.html
Prej je to tam dobry a pivko uuuuplne to nejlepsi
Tak kdyby nekdy neco, tak ja pivar se posadim jen a pouze v tomhle podniku cheche 
Prej je to tam dobry a pivko uuuuplne to nejlepsi

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Kamos tam je provozni
Pivo super a jmenuje je Mazel 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cheche, kluci bikeri od nas tam uz byli. Prej je tam pivko dost slusna liga
Ale jet domu na kole 30 kilacku a dvema promilema v krvi 

Hola, hola, tak co zítra, v pátek večer. Nezajdem na pivko? Všichni astráci z blízkého i dalekého okolí
Místo konání Lobkowicz
Čas.....co nejdřív

Místo konání Lobkowicz
Čas.....co nejdřív