Je to tak, jak nejsou objektivní testy, jsem na pochybách. Jasný, u mého motoru to bylo na výměnu kroužků. Ale zkusil jsem schválně otestovat, co slibují reklamy a že produkt zamezí o polovinu spotřebu oleje i u opotřebeného motoru a takový ty klasický keci. Prdlačku! Byly a jsou to jen reklamní tahy. Jasně, ten Militec funguje, ale právě proti tomu jsou ty recenze, že obsahuje složky, který sice mažou, ale nejsou vhodný pro motor. Nevidím důvod, proč by to nemohla být pravda

Jinak přeci, každý výrobce olejů má základ +/- stejný, ale kvalitu oleje děají jejich aditiva, který si dodává každý sám a drží v tajnosti. Proč by zrovna Militec, byl nadevšchny Božský výrobek, s reklamou typu Horst Fuchs a neprodával své kouzlo třeba do Shellu, Castrolu, Elfu... Vždyť by na tom vydělal víc, než na lahvičkách u benzíny... To jsou pro mně argumenty, které mně nbepřesvědčují o opaku

A histroka o používání v americké armádě. To už je jen třešnička. Páč co nese pro čecháčka slovo usa, tak je to bezkonkurenční a top. Ale viděl někdo ty auta a motory? A může se vůbec srovnávat motor z Humwee s evropským? Jelikož to nepotřebuji, neuvažuji o použití. Za tu cenu mám 4L Schell Helix 10w40 a svatej klid. Motor přede jak kocour. Potěšil by mě dlouhodobý test. Kde stejná auta, stejné motory stejný počet km a jeden bez a druhý s militecem. Najezdit x tisíc, rozebrat, ohodnotit. Pak tu nebude a nikde jinde tato debata a všichni to budou používat běžně, páč to bude v každém oleji, co koupí. Pokud ne. Budeme pokračovat tady...