Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Re: Opel Astra H Caravan 1,7CDTi
Myslím si že stĺpiky nemusíš rezat , urobíš dieru do strechy vložís sklo a dáš tapac  

Naposledy upravil(a) Q-čko dne 12 pro 2015, 16:00, celkem upraveno 1 x.

Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip

- Reklama
http://astra-h-forum.de/viewtopic.php?f=19&t=53811jakubino píše:ukaaaaz Quicky dik
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014

OP-COM 2014
kamo ani po prihlaseni nevidim ani jednu fotku, nemuzes jich tady par nahrat? docela me to zajima, astra s panoraaamou, dix

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Tu je galeria https://imageshack.us/user/alexkalibuhrjakubino píše:kamo ani po prihlaseni nevidim ani jednu fotku, nemuzes jich tady par nahrat? docela me to zajima, astra s panoraaamou, dix
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
OP-COM 2014

OP-COM 2014
paraaadicka  len keby to nebolo tolko roboty a penaziiiii
 len keby to nebolo tolko roboty a penaziiiii  ale bez toho dokazem zit
 ale bez toho dokazem zit 

len keby to nebolo tolko roboty a penaziiiii
 len keby to nebolo tolko roboty a penaziiiii  ale bez toho dokazem zit
 ale bez toho dokazem zit 

Stlpiky sa samozrejme nerezu. Meni sa len strecha odvrtanim. Uz to teraz nenajdem, videl som ale niekde na Zafira A fore fotoserial, ako to cele chlapik robil. Je to babracka, ale vyzera to ako od vyroby. Pripadne by sa mohol podelit so skusenostami Skrolant v dalsom dieli modreho dennika.  

quicky píše:Tu je galeria https://imageshack.us/user/alexkalibuhrjakubino píše:kamo ani po prihlaseni nevidim ani jednu fotku, nemuzes jich tady par nahrat? docela me to zajima, astra s panoraaamou, dix
Kaslem na strechu, ja sa cul vytesujem novej Opc maske a Opc spodnej mriezke

Uz davno som si zmenil podsvietenie pristrojov, tak teraz prikladam foto (aj ked mobil to nedokazal tak nasnimat ako je to vskutoscnosti,troska su skreslene farby) V skutocnosti je to sytejsie a krajsie a nic netaha oci, ani v noci, je to proste super   Vo vnutornom spetnom zrkadle je 3mm dioda modra farba.  Pouzite boli Smd ledky 1206 farba modra a cervena, ledky som kupoval z Aliexpressu  za 100ks som dal 1,12€, praca uz bola troska zlozitejsia ale podarilo sa
 Vo vnutornom spetnom zrkadle je 3mm dioda modra farba.  Pouzite boli Smd ledky 1206 farba modra a cervena, ledky som kupoval z Aliexpressu  za 100ks som dal 1,12€, praca uz bola troska zlozitejsia ale podarilo sa  

Vo vnutornom spetnom zrkadle je 3mm dioda modra farba.  Pouzite boli Smd ledky 1206 farba modra a cervena, ledky som kupoval z Aliexpressu  za 100ks som dal 1,12€, praca uz bola troska zlozitejsia ale podarilo sa

Ty si jakyyyy blaaazen   

,dal som tvoje vlakno od str.1  ,velmi pekne napady!

,dal som tvoje vlakno od str.1  ,velmi pekne napady!ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Silver diky moc ze sa paci, tak stale vymyslam a "sperkujem" ako sa hovori. Mam milion napadov len sami uz ani moc dotoho nechce ale mozno to dokoncim , no uvidime  Inak mozeme dat nedeky zraz, chodievam se tam pri TO:)
 Inak mozeme dat nedeky zraz, chodievam se tam pri TO:)

Inak mozeme dat nedeky zraz, chodievam se tam pri TO:)
 Inak mozeme dat nedeky zraz, chodievam se tam pri TO:)Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip