Prva zarucna kontrola Opel

Co se jinam nehodí pište sem
Pepino_GH

Re: Prva zarucna kontrola Opel

Příspěvek od Pepino_GH »

Chlapci, nehádejte se.. Každý asi chce vše pořídit co nejvýhodněji. Xfather tu psal o blokové výjimce, ano, existuje.. Ale má svá pravidla a už se tu o ní psalo.

K vlastnímu oleji. Od kolegů, co vlastní jiné značky než Opel, ale i od místních oplistů, vím, že existují značkové servisy, kde toto za určitých podmínek akceptují, ale existují i servisy kde to striktně odmítají. Je to jejich právo, oni drží záruku za auto. A pokud chci mít potvrzenou servisku, musím akceptovat podmínky servisu.

Příklad - také se mi nelíbí benzín za 37, tak jezdím tam, kde mi ho prodají za 33. A nejezdím tankovat k JZD..

A jen tak mimochodem - mám na prodej 5L kanystr Dexos 2, co mi doma zbyl po Háčku.. :| Za 500,- je k mání a jen osobní odběr..
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH
Reklama

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH »

Berte vyšší servisní náklady jako daň za to, že máte nové, snad nestočené a nehavarované vozidlo.. :lol:
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Asi tak, Honzo (Nerez) doted jsem te mel za rozumneho cloveka tak si to nepokaz :)

Na auto jsi nekolik set tisic mel tak neres "korunu" jednou za rok, btw muzes jezdit do brna k Romanovi ten vlastni olej snad bude akceptovat 8-) :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
beavis

Příspěvek od beavis »

Podle me je to dost trapny jit do servisu s vlastnim olejem :? V pripade oleje tedy usetris, ale! Kdyz si bude chtit servis trosku vydelat, tak je plno moznosti ti na aute najit kde jaky problem a pak ti to pekne nauctovat a ziskat tak svoje zpatky. Kazdopadne kdo si kupuje novy auto, musi pocitat ze mu ve znackaci neudelaji servis za 1 500 Kc ze ano ;)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker »

Jakej olej a za kolik teda lejete do aut ti co nechodíte kvůli záruce do autorizáku?
Nerez

Příspěvek od Nerez »

milosh píše: btw muzes jezdit do brna k Romanovi ten vlastni olej snad bude akceptovat 8-) :)
Tam kam jezdím to akceptují, takže nemám problém ;)
Gamo1

Příspěvek od Gamo1 »

prehladka v Ople vratane vymení oleja bude stat 120eur (1liter oleja stojí 18.50eur....a to je vraj v akcii inak stojí 25eur) . Mozem si doniesť vlastní olej nemaju s tým problém.
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH »

Ještě malý dovětek. Kolik z Vás, co tu kritizují vlastní olej si koupilo knížku Jak na to a kolik si ji zde "vyžádalo"? :| :|
power2

Příspěvek od power2 »

Tak samozejmě, když máš možnost mit o dost levněji olej, že ho koupíš. Ale pár korun šetřit je fakt směšný. Klasická česká povaha.
Mimochodem papírová verze Jak na to je úplně skvělá oproti elektronické 8-) Ale celkem se divím, že to tady ještě nikdo nezarazil. Někde sem tam na obale viděl takovej obrázek ©
Gamo1

Příspěvek od Gamo1 »

Dnes robena prva záručná prehliadka v Ople --- cena 126eur (vymena oleja a olej.filtra). Zistena zavada : odporučaju mi výmenu stieračov .
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
Odpovědět