okvencator píše:Ok ja uznam kdyz se zmylim. Nejsem z tech ktery to neuznaj. Nevedel jsem ze se delaj Hcka jeste v nemecku. Pis me o urazeni, bavi me to

okvencator píše:Ok ja uznam kdyz se zmylim. Nejsem z tech ktery to neuznaj. Nevedel jsem ze se delaj Hcka jeste v nemecku. Pis me o urazeni, bavi me to
RomanK píše:Na základě čeho tak usuzuješ? Co máš za číslo na 11-té pozici VINu? Je tam dvojka?Gamo1 píše:tak moja astra H bola vyrobena v Nemecku .... ziadne Polsko ----- ...
RomanK píše:Jaký je tedy VIN?
Měl by sis ujasnit pojmy "nové auto" a "nový model"vencator píše:Ja te neurazim, jen konstatuju. Je velkej rozdil jestli auto vyrobis v GE nebo v PO. Ver mi. Classic neni nove auto, za tim si budu stat i kdyby si me ukrizoval. Polaci jsou lempli. Obcas s nimi delam a je to tragedie na druhou. A "Jecko" neni o tolik drazsi jak classic.... Uz proto, nepotrebovat neco velikosti zafiry, jdu do jecka.....Gamo1 píše:Ano je to nove auto aj ked vybehoví model...... ktory by mal byt zbavení vsetkych nedostatkov a vad z minulosti. A ci mi neco vraví Astra J ( niesom magor ) prave preto, ze to je model ktory este nema vychytané vsetky muchy som si ho nekupil........ A poprosim ta o jedno neuražaj ma tvojimi prihluplími poznamkami... vopred dakujemvencator píše:Astra H 2012 neni nove auto. Nauc se zit s tim ze kupujes vybehovy auto. Mel sis koupit Astru J jestli ti to neco rika, o cemz pochybuju, a mlcet....
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |