nováček- astra GTC
- honza
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček- astra GTC
Zdarec pánové tak auto už je doma.jsem zdrcen,je to paráda. zitra jeste technické a bude se pomalu jezdit.foto dodám večer. jede to moooc hezky 

- Reklama
jo no trefil ses mi do noty ..Oton píše:No mě tam až potom naskočily ty příspěvky co jste psaly.Psal jsem toco ty :lol:Smazal jsem ho,protože proč by tam měly být dva skoro stejný!Neřeš to

no paráda tak už jsi se konečně dočkal,těším se na fotečky ..honza píše:Zdarec pánové tak auto už je doma.jsem zdrcen,je to paráda. zitra jeste technické a bude se pomalu jezdit.foto dodám večer. jede to moooc hezky

Krasny auto, at slouzi!!! Akorat ty fotky si mohl dat spis do "club cars".
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná!Ta barva se mi líbí!Ale ty fotky dej fakt do club cars.At v tom tady není hokej.

moc pěkné coupe jak už jsem říkal barva je opravdu dobře zvolená moc jí sluší,už jsi si udělal téma v club cars taky jsi ty fotky mohl vkládat už tam tak šup tam sněma ať v tom není chaos
... hodně šťastých kilometrů s novým vozem 

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pěkná,pěkná doufám že budeš spokojenej já mam taky gtc ale pouze 1.4 16V a jsem taky spokojenej maximalne perfektni auticko
Opel Astra OPC
Tak honem nafotit a šup s ní do clubcarssladas opc píše:pěkná,pěkná doufám že budeš spokojenej já mam taky gtc ale pouze 1.4 16V a jsem taky spokojenej maximalne perfektni auticko