Pokec o čemkoliv a OT
Re: OTéčkujem tady :)
Keď už OT,tak je tu z vás niekto nadšenec motoristického športu?Hlavne Rally?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Adriano
Jj, ale věnuju se mu jen v rámci her. Přítel si teď pořídil XBOX, tak jezdíme jak divý
.
Jj, ale věnuju se mu jen v rámci her. Přítel si teď pořídil XBOX, tak jezdíme jak divý

Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak to teda držím palce nech sa Vám darí
...ja tiež v práci momentálne drtím NFS Shift....a veľký bilboard na okruhu v Nurburgringu OPEL - OPC ma veľmi teší 

To radšej nepoviem 

Adriano
No, moc se nedaří, zatim. Doby, kdy jsem tohle hrála jsou už dávno, tak se to učim znova a přítel mě dost drtí
. A ještě s tim joystickem je to taky jiný než na PC.
A jaký máš v NFS auto?
No, moc se nedaří, zatim. Doby, kdy jsem tohle hrála jsou už dávno, tak se to učim znova a přítel mě dost drtí

A jaký máš v NFS auto?
Joystick ja neznasam.....bohuzel na NFS by najlepšie sedel volant,ale ten keby som si rozložil v práci by bolo asi už trošku moc
Momentálne BMW 135i....už po menších úpravach...ale netrpezlivo čakám na EVO X

Momentálne BMW 135i....už po menších úpravach...ale netrpezlivo čakám na EVO X

Taky se s tim joystickem moc nemusíme, ale pomalu si zvykám - on i vibruje, když vyjedeš mimo trať a podobně. Bohužel, na ten xbox volant nejde (a pokud by třeba šel, musel by sis určitě koupit nějakej spešl jako na třeba nintendo wii).
Já jezdim spíš ty jednotlivý závody a nejradši s Grande Puntem. Ale přítel teď donesl nějakou novou hru, nějaký auta (jméno sem zapomněla, ale já to neznala), kde můžeš mít jakýkoliv auto, tak se chystám si tam vyhledat Astru
.
Btw, neni tady čistě náhodou někdo odborník na lineární programování? (metody matematickýho modelování, operační výzkum a podobný názvy to má), plácám tady něco do školy, ale hodil by se někdo, kdo je v tom trochu kovanější než já
...
Já jezdim spíš ty jednotlivý závody a nejradši s Grande Puntem. Ale přítel teď donesl nějakou novou hru, nějaký auta (jméno sem zapomněla, ale já to neznala), kde můžeš mít jakýkoliv auto, tak se chystám si tam vyhledat Astru

Btw, neni tady čistě náhodou někdo odborník na lineární programování? (metody matematickýho modelování, operační výzkum a podobný názvy to má), plácám tady něco do školy, ale hodil by se někdo, kdo je v tom trochu kovanější než já

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nové policejní radary!zkousky probíhají v Olomouci