tak to je to jediné, co zítra v práci nebude
a snad ten návod klukům k něčemu bude
oldman: ještě mně napadlo, zkusit odpojit baterku, to HF má jakousi svoji RJ, třeba to pomůže jako takový reset a tím kolečkem se šteluje hlasitost externího repráku, ten tam asi nemáš, když to máš připojené k rádiu, že?
Mě tato sada v autě funguje velmi dobře. Už jsem ji měl namontovanou při koupi auta. Hlasitost ovládám jak na rádiu, tak kolečkem (kolečko, zdá se mi, ovládá vstupní signál ještě před rádiem).
Zdá se, že je jednotka Nokia nějak nefunkční. Nepomomohl by jí restart a kontrola propojení s rádiem?
Ahoj,
jsem čerstvým majitelem auta OPEL ASTRA CARAVAN 1.9 CDTI 2005 a potřeboval byh poradit, jak mám toto HF (Nokia CK-7W) nainstalovat do auta. Radio mám CD70 NAVI. Není problém s odpojením rádia od zdroje (zakódování)?
Děkuji za rady.
Ahoj,
částečně jsem zapojil HF NOKIA CK-7W, Sice funguje, ale ještě potřebuji nějaké rady:-)
Pro výstup zvuku na repro je z HF přes 3,5mm jack kabel k externímu repráčku. Ale já chci, aby mi hovor šel z repra auta, tak jsem repráček odpojil a červený kablík (+) jsem zapojil do ISO konektoru pod č 34 a černý (-) pod č. 40. Při hovoru vše funguje: ztlumí se rádio, přijmu hovor, ale z repráků (auta) jde strašně moc ruchů. Myslím si, že je to tím, že HF má svůj zesilovač a do autorádia má jít nezesílený zvuk, proto je to přebuzený. Můžete mi poradit co s tím???
Druhá věc je:
z HF jde modrý kabel (IGNS), ten má za úkol sepnout rádio při sepnutí klíčku a při vypnutí, HF také vypnout. Nevím kam ho zapojit. Podle mě, když na něj přijde napětí, tak zapne HF (aspoň tak jsem to měl u Felicie)
Zde přikládám obrázky.
Plíííís o radu.
Přílohy
Naposledy upravil(a) dkor dne 28 bře 2012, 10:48, celkem upraveno 2 x.