RTL 102.5 very normal peopleMauro píše:To myslis vazne?Montty píše:Vloni v itálii nebylo možné chytit normální hudbu...![]()
A co tak specifickeho poslouchas, zes nenasel nic dle tveho gusta?
(jedine snad country, to tady opravdu neni)

RTL 102.5 very normal peopleMauro píše:To myslis vazne?Montty píše:Vloni v itálii nebylo možné chytit normální hudbu...![]()
(jedine snad country, to tady opravdu neni)
Tak zrovna RTL-ko posloucham jen velmi zridka, zvlast co prerostli do televizniho kanalu. Frekvence jsou plne, co 3 desetiny MHz je nejaka stanice. Proto v podstate nejde pouzivat ani FM modulator, leda bych udelal antenu pres vypinac.quicky píše: RTL 102.5 very normal peopleta fraza ma vzdy dostane ked som v taliansku
Na ovládání podtřebuješ ještě modul. Ten stojí kolem 2 300,-, to už nedám, teda zatím ne. Mám omezený rozpočet. Začal jsem s částkou max do 3 500,- + příslušenství a teď jsem na 5 000,-nero píše:daj vedieť ked ho sprevádzkuješ ako fachčí, a či funguje ovladanie na volante a PC
Jo, jenže chvíli hudba, pak moc kecání a to nemluvím o tom, že nevím o čem kecajíquicky píše:RTL 102.5 very normal peopleMauro píše:To myslis vazne?Montty píše:Vloni v itálii nebylo možné chytit normální hudbu...![]()
(jedine snad country, to tady opravdu neni)ta fraza ma vzdy dostane ked som v taliansku
No, ja se zase pokazde ptam, kdyz prijedu do cech, ze za co ti moderatori berou penize?Montty píše: Jo, jenže chvíli hudba, pak moc kecání a to nemluvím o tom, že nevím o čem kecají
No a mě ta mp3 v autě chybí. Kdyby mi jelo na origu cd nebo mp3, neměním...Mauro píše: No, ja se zase pokazde ptam, kdyz prijedu do cech, ze za co ti moderatori berou penize?
Minuta, minuta a pul nejakeho komentare, a jinak jen pousteni pisnicek z archivu.
Radio chapu jako neco, co ma zaujmout, nejlepe vtahnout do zabavy. Na prehravani audioklipu bez kecu mam mp3.![]()
Jen tak ze srandy, zkus si v kteroukoli denni dobu, (nejlepe 8-12 a 16-19 h) pustit Radio Studio+
Ze nerozumis je jedno. Ale tak si predstavuju komercni rozhlasovou zabavu.(zvlast 10.00-12.00)
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |