Jak zhubnout

Co se jinam nehodí pište sem
oblhut

Re: Jak zhubnout

Příspěvek od oblhut »

Ano to je pravda,navíc proces spalování tuků v těle nastává až po min 30min.intenzivního pohybu.Jinak celkově všelijaký diety jsou k ničemu,chce to jen tzv.upravit stravovací návyky.Nesmí člověk hladovět a časem,až se dostaví úspěchy se klidně může odměnit něčím co má rád,třeba když si dá jednou za týden řízek,ovšem menší než obvykle,nic se neděje.Nebláznit z toho,vydržet,je to hodně o vůli a opravdu to funguje ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Reklama

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Moje řeč 8-)
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

pohyb, změna jídelníčku a nehladovět dle mého základní body ... ale já mám opačný problém :D
Atom

Příspěvek od Atom »

:D

Tak ja se taky pridam ;)

Opacny problem ... Samothe vitej v klubu , i kdyz se snazim poradne papat , tak staci jeden den to porusit a snaha je v coudu ... tak ted zacinam cvicit ;)
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Nerez

Příspěvek od Nerez »

Na nabrání váhy tvaroh, klasika, kterou ti potvrdí každej, kdo to s posilováním a nabráním hmoty myslí vážně.
Na hubnutí je supr kolo nebo kondiční box na pytel. Chce to, aby tělo bylo v určité tepové frekvenci nejméně 30 minut, tepovka záleží na věku každého soudruha. Jinak pokud si dobře pamatuju, tak na nabrání svaloviny a spalování tuků je dobré mít vysoký příjem bílkovin ;)
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

a taky sacharidů ;) tím nemyslím jednoduché cukry ;)
jinak, když jsem začal cvičit a přibírat tak jsem měl 75kg teď vážím 92kg (chci 100kg), ale už mi přibírat nejde nebo velmi těžce
ale jak píše nerez určitě tvaroh já si ho dávám před spaním ještě s rajčetem a proteinový nápoj pro vysoký obsah bílkovin díky kterým se nasytíš a po celou dobu spánku tvé tělo nehladový ;) celkově jím tak 6-7x denně
co se hubnutí týče nejvíce mě dojímají ti co řeknou nejím hubnu :mrgreen: totální blbost tělo potřebuje přijímat živiny, jen je potřeba opravit svůj jídelníček a dodávat si pravidelní pohyb, ale mnozí sednou na rotopet na 15minut a řeknou si jak ze sebe vypotily tuky protože jeli na maximum :lol: přitom stačí pozvolna a po 30-40 min se teprve tuk začne spalovat 8-)
power2

Příspěvek od power2 »

na noc by se jest nemělo, žaludek má odpočívat a ne trávit ;)
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

horší jak barbína co po 18:00 nejí aby náhodou nepřibrala ... když chceš přibírat nesmíš hladovět!
vencator

Příspěvek od vencator »

Ja mel taky opacny problem :D ale za posledni rok se mi podarilo 20 kilo nabrat takze sem spokojenej :D zalozime taky tema jak pribrat?? ;-)
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
smileboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smileboy »

Tak já mám za 2 roky dole 20 kilo. Mně se to podařilo hlavně cvičenim-každej den jsem si dal během 10 km, ale pochopitelně jsem si oddělal achilovku,tak jezdim každej den hodinu na rotopedu, mám sporttester a snažim se cvičit okolo 65% maximální tepovky. Jím přes den stejně jak dřív, prostě maso neoželim:) Jen večer jsem to omezil a jim max. rohlik se sýrem. Se svou váhou jsem teď celkem spokojenej:)
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Odpovědět