Neoriginální HID Xenony a Check Control
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neoriginální HID Xenony a Check Control
chtěl jsem trochu xenonovy efekt tak jsem volil philips blue vision xenon efect,svíti dobre ale neprijde mi to moc podobne xenonu...pak mam i philips extreme power a to je fakt dobra svitivost.kazdopadne oboje udavane typy zarovek sviti vic nez normalni a to i pri original 55W...nekde jsem ale cetl vybornou recenzi na zarovky bosch xenon blue a to pry je jak xenon,rad bch taky vyzkousel ale jeste jsem na ne nikde nenarazil.jinak s philipsem jsem spokojenej,svitivost a i zivotnost by mela byt lepsi,uvidime zatim mam v aute 4 mesice tak se uvidi
Opel Astra OPC
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám od philipse Bluevision a jsem spokojenej!Ještě musím dokoupit H1.V parkovačkách mám modrou žárovku a vypadá to v noci dobře .Teda aspon mě se to líbí foto
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 9Bna#p1247

Jen tak mimochodem mam astru 1 rok a najetych cca 34 tisic a porad vsehny zarovky original!Nemyslim jen v prednich svetlometech, ale fakt vsechny.
Mam automaticke rozsvecovani, takze ty zarovky fakt sviti porad.
Mam automaticke rozsvecovani, takze ty zarovky fakt sviti porad.
Jak velky ty zatezovy odpory? Kolik ohmu na na jaky vykon jste pouzili?
Tak jsem si koupil HIDky Xenium H7 6000k a byl jsem docela prekvapeny, ze to funguje. Xenony se rozsvecuji bezproblemu pokazde a dokonce s tim nema problem ani ridici jednotka a nehlasi prasklou zarovku.
Bohuzel jsem narazil na jiny problem, ktery jsem si predtim neuvedomil.
Jak jste vyresili uchyceni lampy? Puvodni pouzit nejde.
Diky.
Bohuzel jsem narazil na jiny problem, ktery jsem si predtim neuvedomil.
Jak jste vyresili uchyceni lampy? Puvodni pouzit nejde.
Diky.
Tak beru zpet.
Jde to bez jakekoliv upravy. Staci sponu z puvodniho kenektoru vycvaknout a nasunout na vybojku takto...
Takze vsem vrele doporucuju sady Xenium, ktery se daj ted koupit za 1700. Jdou namontovat i na Astru bez uprav. Jedine co je nutne je proriznout kryci gumu tak na 3cm, aby slo protahnout kabely.
Fungujou i bez predradneho odporu a ridici jednotka zadnou chybu nehlasi.
Jde to bez jakekoliv upravy. Staci sponu z puvodniho kenektoru vycvaknout a nasunout na vybojku takto...
Takze vsem vrele doporucuju sady Xenium, ktery se daj ted koupit za 1700. Jdou namontovat i na Astru bez uprav. Jedine co je nutne je proriznout kryci gumu tak na 3cm, aby slo protahnout kabely.
Fungujou i bez predradneho odporu a ridici jednotka zadnou chybu nehlasi.
Teď čtu na netu že nejsou homologovaný pro provoz na veřejné komunikaci 

už není
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nejsou homologované a mě to dělalo neplechu jak uchycení výbojky ve světle tak i s řídíci jednotkou...problém je i s policii,některi na to prijdou a vec druha je kdyz dojde k nehode problem dve neschavalene xenony tak pojistovna neuhradi skodu....na vse jsem se vykaslal a koupil lepsi žarovky H7 a pohoda
Opel Astra OPC
A aky problem ti to robilo s RJ?sladas opc píše:nejsou homologované a mě to dělalo neplechu jak uchycení výbojky ve světle tak i s řídíci jednotkou...problém je i s policii,některi na to prijdou a vec druha je kdyz dojde k nehode problem dve neschavalene xenony tak pojistovna neuhradi skodu....na vse jsem se vykaslal a koupil lepsi žarovky H7 a pohoda
OPEL ASTRA H 1.6 16v caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pri vypnutem motoru to svitilo ale kdyz jsem nastartoval tak zacalo blikat a po chvili zhasli...pak jsem sehnal odpory a bylo to uz dobre ale sadu jsem prodal a zustali mi jen odpory a jinak me docela jeste vadilo ze ty HID sady rusi prijem radia
Opel Astra OPC