Já prozměmnu sem měl auto v neznačkovém servisu kvůli altecu před měsícem a jak sem teď přezouval tak sem zjistil že mám promačklý oba prahy za předníma kolama asi jak si vypodkládal zvedák. No všecko bez papíru tak si říkám jestli to má vůbec cenu tam zkoušet jezdit a byt zbytečně nas*anej když člověk stejně ví, že to zapře. A při tom sem tam měl vesměs dobrý zkušenosti. Už ne. V jiným zase řeším nový houkající turbo a dohaduju se kdo za to může, jestli špatnej díl nebo je špatně namontovaný. Dal sem za to jednu vejplatu a v domění že když kořeňa znám že to bude v poho tak to v poho není. Chybama se člověk učí.
Ještě teda dotaz. Dával sem auto na geometrii v servise kterej mám po cestě z práce a dohádal sem se s borcem protože mě tvrdil že u geometrie se napřed seřizuje sbíhavost a pak popřípadě srovnaní volantu a chtěl za to kilo na víc, že musel mechanik podruhý najet znova do garáže štelovat sbíhavost vůči volantu protože byl křivej volant. Může mě někdo jen tak pro info říct, jakej je postup? Jestli se to dělá na dvakrát nebo na pětkrát nebo na kolikrát když se mechanik netrefí na poprvní?
Jště pro posouzení, tohle je nový turbo pár dní po namontování a od začátku houkalo. Fotil sem to na autě a minimálně jedna lopatka vypadá takhle, aji v oplu mě řekli že je to mechanický poškození když jsem jim to ukázal. Je to lopatka na sací straně a podlě me proto turbo houká jak se zahřeje. Dá se z toho obrázku poznat kde může byt chyba nebo kdo kde pochybil?
Uploaded with
ImageShack.us