Ale žere jak tank

Jestli to bylo na mě, tak zatím průměr mám tak kolem 9,5. Dokážu to mimo město stáhnout na 8 - 8,5...corsaczek píše:Za kolik jezdis?
Já se ti za nás tedy omluvuju za OTMiN píše:Vy se tady bavite o turbobenzinu, kdyz uz chcete vyssi spotrebu, tak je lepsi Corsa OPC
jour píše:nazdar
pokial byvas a vela jazdis v meste, prechod na mensie auto je nutneja by som ti odporucil ist do 5-dv. hatchback verzie. Tiez som mal 3-dverove auto a uz by som ho nechcel. A preco? Je pre mna neprakticke. Vzdy ked som chcel niekoho zobrat, tak som musel vystupit, sklapat sedadlo..
Ked si chces nieco hodit na zadne sedadlo, alebo ked pribudne dalsi pasazier, su tam tie zadne dvere.
Prechod z velkeho priestranneho caravanu do mensieho GTC so slabym vyhladom ti moze robit problemy. Aj s hatchbackom je problem odhadnut vzialenost, ale GTC ma zadne okno este mensie. Skus si do toho auta sadnut a uvidis ( alebo mozno neuvidis)
Volba motora je myslim ok, diesel ma dobru spotrebu a najma tah, ktory ti benzin pri predbiehani kompenzuje otackami. Tu na fore som cital aky diesel motor je najlepsi. Bol to tusim 1,9CDTi 8V. Neviem ci je to ten co mas a chces mat.
Ukazkovy link o com je rec, porozmyslaj
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8380956
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |