info : reflexní vesta od 1.1.2011
Re: info : reflexní vesta od 1.1.2011
V Rakousku a Německu není vesta povinná, ale bez ní nesmíš vystoupit z auta na silnici, takže vlastně je - a tím pádem je povinnost vozit uvnitř vozidla i stejný počet vest jako vezeš pasažérů jelikož by museli zůstat sedět uvnitř. A to třeba při poruše na dálnici asi není úplně to nejbezpečnější místo
A to s tou oranžovou barvou potvrzuji - zelená a žlutá je v těchto zemích vyhrazena pro záchranáře a policii

- Reklama
Hledal jsem na stránkách MZV, tam uvádějí vesty pro AT i jiné barvy. V autosalónu upozorňovali na nutnost oranžových, jak říká Vojta. Počet vest snad není upřesněn, ale z minulých let si pamatuji, a tady se projevuje "ten věk", stát se mi nevybavuje, že každý kdo vystoupí z auta, musí mít vestu..
Ale kdyby jste mne zabili, nevzpomenu si kde to tak mají. Podle mne se to dá obejít dvěma vestama, mimo silnici ji už nepotřebuješ..
Ale kdyby jste mne zabili, nevzpomenu si kde to tak mají. Podle mne se to dá obejít dvěma vestama, mimo silnici ji už nepotřebuješ..
Koukám, že Hombre byl rychlejší a přesnější.. 

vraj to tak plati aj u nas, takze kym vystupis musis mat najprv vestu
...a proto ji vozím v kapse ve dveřích u řidiče 

Tak na základě tohoto tématu jsem si ji i já přendal z kufru do kapsy zezadu na sedačce spolujezdce. Možná ne úplně nejideálnější, ale přec asi lepší než kufr a radši si ještě jednu dvě koupím a přidám je tam, kdybych někam jel, at na to nemusim myslet... Díky 

Tak fosforovou si nechám na motorku a do astry musím koupit oranžovou...
mna cakala oranzova vesticka v aute aj lekarnickou ked som astru kupil..tie noznocky co su v tej lekarnicke..tak take nemaju ani na chirurgii na kramaroch. ;D
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
V Kramároch mají čaj s Viagrou (protože po čaji od sestričky z Kramárou majů starčekovia erekcie
) A je to již v základu, nebo je na takový čaj připojištění na nadstandard?
Jo a co vlastně ti stařečci s tou erekcí dělají? Teda pokud nejsou ve špitále s popáleninama a není třeba držet pokrývku nad spáleninou, aby se nepřilepila v ráně?

Jo a co vlastně ti stařečci s tou erekcí dělají? Teda pokud nejsou ve špitále s popáleninama a není třeba držet pokrývku nad spáleninou, aby se nepřilepila v ráně?
ked budes aj ty starcek tak zistis