Nokia X6
Re: Nokia X6
Nevím, jestli by si právě s WindowsMobile polepšil a Android zas potřebuje téměř neustálé připojení k síti, bez něj je totiž celkem zbytečné ho mít. 

Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
Tak budu cekat. Treba to dobre dopadne. Jinak jsem spokojenej. Kdyby bylo vice penez tak bych sel do jablicka. 

Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Ja mám z WM už tretí telefón a som spokojný. Mám aj služobný so Symbianomlibca píše:Nevím, jestli by si právě s WindowsMobile polepšil a Android zas potřebuje téměř neustálé připojení k síti, bez něj je totiž celkem zbytečné ho mít.

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
A pro tebe je tedy lepší WM, nebo měl bys něco, co by si vytknul každému z těchto op. systémů? Já měl čirou náhodou jeden WM telefon kdysi na chvíli půjčený, no ta složitost ovládání mě od toho odradila a už jsem o něm nikdy neuvažoval 

Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Na WM som si už zvykol. Symbian my nesedí (možno práve kvôli WM). Teraz uvažujem prejsť na Android, ale už sa objavil aj WM7 tak neviem.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
O Androidu každý básní, ale já bych od něj přeci jen odradil.. Jak jsem napsal, bez připojení k síti je to o ničem, celý systém a jeho obliba spočívá hlavně v grafických animacích a přechodech..
To už bych raději doporučil ten WP7, i když zatím není na žádném telefonu v prodeji, ale vypadá to, že se jim povedl. Mě se ale hnusí, co se týče grafiky. Opravdu nechci mít plochu tak, jak je to na všech videích..
Já čekám hodně od Nového Symbianu, potažmo Meega, které by se ještě letos mělo objevit.
To už bych raději doporučil ten WP7, i když zatím není na žádném telefonu v prodeji, ale vypadá to, že se jim povedl. Mě se ale hnusí, co se týče grafiky. Opravdu nechci mít plochu tak, jak je to na všech videích..

Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008