Nová pneu na autě

Kesi

Re: Nová pneu na autě

Příspěvek od Kesi »

Defekt na boku pneu u nás opravujú vulkanizáciou ale nesmie byť v blízkosti pätky, ale z bublinou je problém. Kúp radšej nové pneu alebo zožeň rovnakú jazdenku.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Reklama

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Tak uvidim co se dá, nemám zrovna 2x levný gumy na autě a ještě když bych musel koupit 2, tak se prioritně pokusim zjistit jestli se s tim spolehlivě dá něco dělat.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Pavel 86

Příspěvek od Pavel 86 »

a můžete mi jen tak pro zajímavost říct, proč nemohu na nápravu dát jednu gumu novou, když ta druhá je jetá? v tomto případě asi ani ne něak extra moc, když píše, že má ještě 5mm vzorku.....stalo se mi to taky na staré astře, kdy jsem během druhé sezony zimáků, prorazil kolo o železný drát a v servisu mi bez jakéhokoliv varování objednali a obuli jen jednu novou gumu...
opel astra caravan, šedá metalíza, 1.9 CDTI 74 Kw
Westler

Příspěvek od Westler »

V tom neni zadna veda, proste opotrebena guma = nizsi prilnavost, na suchem asfaltu to jeste tolik nevadi, ale na vode, ci dokonce snehu a ledu to uz rozdil je.

Staci zabrzdit a jedna strana brzdi lepe nez druha => smyk. Dale treba aquaplaning, kdo jel po mokre dalnici (spis po vrstve vody) 130 tak vi o cem mluvim - tam staci ze jedna guma ma kontakt s vozovkou, druha (kvuli nizsimu vzorku) nema a je vymalovano. Fakt se vam vyplati kvuli 1500,- riskovat cely auto???
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
vencator

Příspěvek od vencator »

Westler

Tohle muzes opakovat dokola, jenze plno lidi si nebere k srdci toto: "Nejsem tak bohaty, abych mohl setrit"
Naposledy upravil(a) Samothe dne 02 úno 2012, 17:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Pavel 86

Příspěvek od Pavel 86 »

Westler píše:V tom neni zadna veda, proste opotrebena guma = nizsi prilnavost, na suchem asfaltu to jeste tolik nevadi, ale na vode, ci dokonce snehu a ledu to uz rozdil je.

Staci zabrzdit a jedna strana brzdi lepe nez druha => smyk. Dale treba aquaplaning, kdo jel po mokre dalnici (spis po vrstve vody) 130 tak vi o cem mluvim - tam staci ze jedna guma ma kontakt s vozovkou, druha (kvuli nizsimu vzorku) nema a je vymalovano. Fakt se vam vyplati kvuli 1500,- riskovat cely auto???
jasně, tak z těchto důvodů to schvaluji a chápu...já právě myslel, že může nastat nějaký problém s nápravou či já nevím s čím, prostě technického rázu na autě... 8-)
opel astra caravan, šedá metalíza, 1.9 CDTI 74 Kw
jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour »

kup nove pneu, daju sa zohnat do 5 tis Kc, tu jednu mozes skusit predat za 3-4 stovky. opravena pneu uz nikdy nebude jak nova, ci neposkodena.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Odpovědět