zadní mlhovky
- Reklama
Re: zadní mlhovky
všichni normální výrobci osazují jenom jednu mlhovku, nechápu touhu některých po dvou mlhovkách vzadu, zkoušeli ste za tim někdy jet? někteří si myslí že když rozsvítí mlhovky tak jsou něco víc nebo jinak to nechápu. Další logika jedný mlhovky je v tom že se neplete s brzdovejma světlama. Na géčkovym foru je na to celý téma jak dodělat druhou mlhovku, prej je to super "tuning"...

Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Souhlasim stebou vojto 

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Toto mě nenapadlo, uznávám - rozumnej důvod.vojta píše:Další logika jedný mlhovky je v tom že se neplete s brzdovejma světlama.
Ovšem když se na dálnici v mlze blížím jen k jednomu světlu (rozsvícené jedné mlhovce), někdy se těžce odhaduje, jestli to je motorka nebo vracející se auto z jiného pruhu… Už se mi to několikrát stalo a nebyl to věru příjemný pocit když nevíte na kterou stranu se mu vyhnout… Je to podobné když potkáte v noci auto s jedním obrysovým světlem vzadu… Jinak po tuningu netoužím, pouze mne to překvapilo. Druhá věc je, že jsou někteří, kteří mlhovky neumí používat. Všímám si to zejména při dešti s předními mlhovkami. Už je takových řidičů opravdu hodně, kteří si rozsvítí i mlhovky, aby lépe viděli. Co to dělá s těmi protijedoucími, jim je asi jedno.
No on je hustý déšť uváděn v podmínkách, kdy můžeš mlhovky použít, protože se může jednat o situaci se sníženou viditelností za denního světla. Takže si myslím, že by si to dotyčný před policajty asi obhájil, protože je to dost subjektivní.RomanN píše:Druhá věc je, že jsou někteří, kteří mlhovky neumí používat. Všímám si to zejména při dešti s předními mlhovkami. Už je takových řidičů opravdu hodně, kteří si rozsvítí i mlhovky, aby lépe viděli. Co to dělá s těmi protijedoucími, jim je asi jedno.
Ale tím se jich nezastávám, souhlasím s tebou, že to někteří používají úplně zcestně a bezohledně.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
souhlas s vojtou když svítí vzadu mlhovky na obouch stranach uplne zanikne brzdove svetlo...myslim si ze jedna vlevo uplne staci a ma to asi svuj duvod...
Opel Astra OPC
no. když jsem zakládal toto vlákno, chtěl jsem jen technickou radu, jak by šlo provést to, aby svítila i pravá mlhovka. Myslím si, že polemizovat o tom, zda je lepší jedna nebo obě zadní mlhovky je skutečně věc názoru. hlavně v době kdy má většina aut tři brdová světla, je úvaha o záměně s mlhovými světly dle mě lichá. osobně si myslím, že když v mlze uvidíte dvě světla, ať brzdová nebo mlhová, je lepší pro identifikaci "překážky" než jedno světlo. takže jen tolik k tomu, ale jak říkám, je to věc nározu.
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
Pro řidiče v Anglii se přece zapojuje právě ta pravá a tam kde se jezdí v pravo , zase levá mlhovka . Výrobce určitě zapojí jen tu stranu mlhovek , podle toho kde auto jezdí . Jedno světlo do mlhy , pro zvýraznění vozu dostatečně stačí . Jízda za rozsv. mlhovkou je po chvíli očistec a natož za dvěma
to je na vraždu . A ta žárovka v nezapojené patici je pouze jako náhradní .

ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,