Dneska jsem na mojí Astře H(r.v.2008, 1.9 CDTi 8v, 88 kw) prováděl údržbu(výměna mot. olej + filtr, vzduch. filtr, palivový filtr, žhavicí svíčky a vyčištění EGR).Nejdřív jsem vyměnil olej a vzduch filtr, normálně nastartoval a vyjel z garáže.venku jsem se pustil do vyčištění EGR ventilu, výměny žhav. svíček a palivového filtru.Když jsem byl hotov, chtěl jsem nastartovat, ale motor jen točil a nic.Vyblikal jsem tedy kody chyb a ukázali se chyby 04005A(EGR ventil, tahle chyba tam už byla a proto jsem ho čistil) a další 064502.Snažil jsem se tedy dohledat co tahle chyba znamená, ale vzhledem k tomu, že neumim anglicky, tak jsem jen pochopil, že to signalizuje závadu klimatizace...???Není mi tedy jasný, proč by tahle chyba měla bránit v nastartování motoru.Nemáte tedy prosím někdo zkušenost s tímoto stavem auta popř. neví někdo, co přesně tahle chyba znamená a jak ji odstranit???Díky za každou radu, protože pokud to nedam nějak sám, tak budu muset auto naložit na odtahovku (automatická převodovka) a nechat odvézt do servisu