Příspěvek
od milans » 08 zář 2012, 11:35
Povodne som nechcel reagovat na tuto temu, ale po precitani poslednych stran som zmenil nazor. Jazdim 80 % ciest po meste. Zvacsa kratsie trasy do 5 km, do prace a z prace ( teda studene starty ) a nieco po meste. Dalsich 10 % su cesty do 30km a zvysok dlhsie cesty napr. do BA a pod. Priemerna spotreba, ktoru prepocitavam po natankovani paliva do nadrze ( a nie ako poniektori chytraci len z PP ). Takto som zistil, ze priemerna spotreba sa mi pohybuje od 6,1 do 6,4 l/100 km, pricom som uz davnejsie ukoncil snahy jazdit "lahkou nohou". Ci je to vela alebo malo, uz to nejak vazne neriesim. Prioritne je, aby auto sluzilo a mal som z neho dobry pocit + aby velmi nezatazovalo rodinny rozpocet.
Po skusenostiach s naftakom od Opla nie som az tak presvedceny, ci dalsie auto bude nafta ( Opel mi prirastol k srdu, tak dufam, ze to bude opat Opel ). Tiez ma znacne odradza DPF filter a jeho chovanie pri kratkych trasach. Po rozhovoroch s Romanom z Brna by som dal asi prednost velkoobjemovemu turbo benzinu,ale ked pozeram spotrebu sucasnych tubo benzinov, tak nad tym krutim hlavou.
Naposledy upravil(a)
milans dne 08 zář 2012, 15:00, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006