Opel Astra H a Zafira B Forum
https://www.opel-astra-h.cz:443/forum/

display safe
https://www.opel-astra-h.cz:443/forum/viewtopic.php?f=15&t=9106
Stránka 1 z 2

Autor:  robo27 [ 10 čer 2018, 22:01 ]
Předmět příspěvku:  display safe

ahojte mam možno maly problem ale ma otravuje.mam opel corsa d kedže na corsaklube mi nikto neodpoveda tak to skusim tu.vymenil som radio, neisli cdcka ,druhe radio mi ide v pohode akurat mi piše na dispay po zapnuti asi po 5 sekundach display safe.neviem aku mam stanicu aky je datum a aku skladbu počuvam na cd,nemožem si nastavit basy a vyšky a tak podobne lebo to nevidim inak všetko funguje .radio je z ineho opla.ziadne kody nemam,iba winčislo,ked že z auta zostalo málo.viete mi niekto poradiť ako to vyriešiť? dakujem

Autor:  nero [ 10 čer 2018, 22:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

podla VIN-ka zistiť v opel servise security kód za poplatok a potom cez OP COM alebo TECH-2 spárovať rádio s displeyom, je tu na fore pár frajerov čo to dokážu ale sú ČR čo máš od ruky. Napr. PepaS alebo RomanK

Autor:  Luigy87 [ 11 čer 2018, 11:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

udělaji to opelu. Dal jsem z to 1300

Autor:  PepaS [ 13 čer 2018, 20:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

robo27 píše:
radio je z ineho opla.ziadne kody nemam,iba winčislo,ked že z auta zostalo málo.viete mi niekto poradiť ako to vyriešiť? dakujem
Udělal si to, co by se dělalo např. s kradeným rádiem, a proto to nefunguje – je aktivována ochrana proti krádeži. Abys nové rádio zprovoznil, musíš zjistit jeho bezpečnostní kód, s tímto kódem deaktivovat jeho ochranu proti krádeži a potom s bezpečnostním kódem tvého vozu v rádiu opět ochranu proti krádeži aktivovat.

Pokud máš ve svém okolí zkušeného a šikovného elektronika, dej mu obě rádia s tím, ať přehodí konfigurační paměť ze starého do nového a bude... a nebo ještě jednodušeji, pokud si rádio měnil pouze kvůli nefunkční CD-ROM mechanice, tak mechaniku z nového dej do starého rádia.

Autor:  robo27 [ 30 črc 2018, 23:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

ahoj dakujem za radu,ale teraz som kupil ešte jednu corsu a ta nema od novoty auroradio.ako by som mal postupovať ked by som tam chcel dať original autoradio aby mi zase nepisalo display safe.keby som zohnal autoradio s displayom ,tak by nemal byť problem alebo sa mílim?

Autor:  vojtavojta [ 01 srp 2018, 07:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

Pokud bude komplet z jednoho auta,tak to bude o.k. ale pokud bude radio a displey kazde z jineho auta,tak potrebujes security code. O displey safe,je tady uz hodne psaneho!

Autor:  PepaS [ 02 srp 2018, 20:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

robo27 píše:
keby som zohnal autoradio s displayom ,tak by nemal byť problem alebo sa mílim?
Z pohledu ochrany proti krádeži ne, ale je nutné, aby výměnu dělal někdo, kdo tomu rozumí a nový displej správně podle starého nakonfiguroval.

Autor:  robo27 [ 02 srp 2018, 21:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

Ďakujem,pozháňam kódy a aj niekoho kto to spraví.potom dám vedieť.

Autor:  troodon [ 15 kvě 2019, 11:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

ak treba viem odparovat radia, displeje aj na stole, tiez sparovat ak treba. Lokalita Nitra.

Autor:  robo27 [ 15 kvě 2019, 17:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: display safe

ahoj ,odkial si?

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/